+32 3 653 08 99                                info@xxlsign.be

Brandportaal

is  tijd besparen

Marketing

stroomlijnen

Huisstijl

bewaking

Content

creatie

Is een brandportaal iets voor u?

Beantwoord enkel vragen, 


en ontdek of een brandportaal iets is voor jouw bedrijf. Een paar minuten van je kostbare tijd kunnen je nadien heel veel tijd besparen.  Een brand -of marketing portaal is de ideale oplossing. 


Doe de test

Een “brandportal” is de oplossing voor bedrijven met meerdere locaties en complexe communicatiebehoeften, maar ook franchisebedrijven, openbare besturen, multilevel marketing companys, B2B situaties, …  . Het biedt een overzichtelijke verzameling van de juiste online en offline marketingmaterialen die beschikbaar zijn vanaf elke locatie, met specifieke gebruikersinstellingen. Vanuit een centrale hub kan men het beheer, de bestelling en de creatie van producten regelen. Het portaal staat overal voor je klaar waar er een in internet verbinding is. 

Het brandportaal verbindt alle marketinguitingen en locaties met elkaar via één gemeenschappelijke factor: consistente merkcommunicatie en steeds volgens de juist huisstijl! De mogelijkheden zijn oneindig.

Add to cart

Let your customers follow
and understand your process.

Sign in

Click on the icon to adapt it
to your purpose.

Pay

Duplicate blocks
to add more steps.

Get Delivered

Select and delete blocks
to remove some steps.

10 reden om een brand portal op te zetten


Een brand portal is een online platform dat dient als een centrale hub voor alle merkgerelateerde informatie en hulpmiddelen voor een bedrijf. Hier vindt u 10 redenen waarom een brand portal interessant kan zijn voor uw bedrijf.


Ontdek ze

Er is een oplossing voor elk budget