GRATIS BEACHVLAG t.w.v. 135 €

Ga van start met de vastgoedservices van XXLSign en ontvang een beachvlag*


Bestel nu

Login

op het bestelportaal

START je samenwerking met XXLSign​

 Koop voor 500 € "kantoor krediet" 

voor het plaatsen van immo -of projectborden en 

ontvang GRATIS een complete 

beachvlag  t.w.v. 135 € *


Werkwijze : teken ik op de actie via de onderstaande knop en ga van start.

Voorwaarden van de actie : wij houden het graag simpel, de actie is niet cumuleerbaar met ander acties of kortingen, en kan maximaal 1 keer per kantoor gebruikt worden. Wat kan je nog tegenhouden om een samenwerking met XXLSign op te starten.


Bestel je GRATIS beachvlag

Bedankt voor je bestelling

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren (binnen de 24u) om je bestelling te activeren.

Maak alvast een account aan op het.BORDEN PORTAAL

In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.


Waarom samenwerken met XXLSign

Professioneel

Onze ervaring hebben we vertaald in een aantal diensten om ervoor te zorgen dat wij u reclameproject efficiënt en zonder tijdverlies zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.
Uw sign project = Onze passie.

Flexibel

Opmaak, productie en plaatsing gebeurt in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij ons heel aanpassen aan de laatste nieuwe trends en mogelijkheden. Afwijken van standaardmaterialen en -afmetingenis dan ook geen probleem. Alles om u project extra in de kijker te zetten.

Ervaren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sign wereld en zoeken samen met u naar de juiste uitstraling voor elk reclame project. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat reclame maken niet voor stress zorgt, maar juist helpt uw doelstellingen te bereiken

GRATIS BEACHVLAG

Ga van start met de vastgoedservices van XXLSign en ontvang een beachvlag*

XXLSign, jouw rechterhand Wij zijn de rechter ”reclame” hand van immokantoren, bouwbedrijven en bouwpromotoren voor het realiseren en plaatsen van vastgoedreclame. Wij bieden een ruime keuze aan vastgoedborden en projectborden, nog altijd de belangrijkste marketingtools bij het verkopen en verhuren van residentieel en professioneel vastgoed. Voor elke situatie, hebben wij een juiste opstelling. Je reclameborden bestellen en opvolgen is super gemakkelijk via het klantenportaal. Het XXLSign team gaat dan onmiddellijk aan de slag. We drukken en plaatsen je reclameborden met of zonder spoedservice. XXLSign zorgt voor visuele communicatie die vlot doet verkopen of verhuren.

 Met XXLSign slaap je op je beide oren!

Login op het portaal

 

Ontdek de XXLSign planningtool

Gemakkelijk en snel besteld. Immoborden en projectborden die jou helpen vlot te verkopen of verhuren. XXLSign helpt je met je vastgoed vlot te verkopen of verhuren. Als professioneel en erkend signing bedrijf ontwerpen, realiseren, plaatsen en retourneren we vastgoedborden en projectborden. XXLSign is een ervaren speler in de markt van vastgoedreclame.

Ontdek onze online boekingstool

Werkwijze

Werkwijze


Samenwerken met XXLSign? Dat is gemakkelijk! Wij ontwerpen, realiseren, plaatsen en retourneren jouw vastgoed- en projectborden. De aansturing van dit hele proces gebeurt via ...


Ontdek meer

Immoborden


Om jouw verkoop- of verhuurproces vlot te laten verlopen, moet jouw makelaarsbord zo snel mogelijk ter plaatse staan. No time to lose! Bij XXLSign heb je een ruime keuze aan opstellingen.


Ontdek meer

Projectborden


Een bouwproject met woningen of appartementen in het midden van de stad of gemeente? Een project op een industrieterrein? Leegstaande panden en kavels aankleden? ...


Ontdek meer