XXL Sign, uw expert in vastgoedreclame

Een nieuw project in de kijker zetten? Wij hebben een oplossing voor elke uitdaging

Contacteer ons

Login

op het bestelportaal

Waarom samenwerken met XXLSign​

Professioneel

Onze ervaring hebben we vertaald in een aantal diensten om ervoor te zorgen dat wij uw reclameproject efficiënt en zonder tijdverlies zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.
Uw sign project = Onze passie.

Flexibel

Opmaak, productie en plaatsing gebeurt in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij ons aanpassen aan de laatste nieuwe trends en mogelijkheden. Afwijken van standaardmaterialen en -afmetingen is dan ook geen probleem. Alles om uw project extra in de kijker te zetten.

Ervaren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sign wereld en zoeken samen met u naar de juiste uitstraling voor elk reclame project. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat reclame maken niet voor stress zorgt, maar juist helpt uw doelstellingen te bereiken

Interesse in een samenwerking met XXL Sign?


XXLSign, jouw rechterhand Wij zijn de rechter ”reclame” hand van immokantoren, bouwbedrijven en bouwpromotoren voor het realiseren en plaatsen van vastgoedreclame. Wij bieden een ruime keuze aan vastgoedborden en projectborden, nog altijd de belangrijkste marketingtools bij het verkopen en verhuren van residentieel en professioneel vastgoed. Voor elke situatie, hebben wij een juiste opstelling. Je reclameborden bestellen en opvolgen is super gemakkelijk via het klantenportaal. Het XXLSign team gaat dan onmiddellijk aan de slag. We drukken en plaatsen je reclameborden met of zonder spoedservice. XXLSign zorgt voor visuele communicatie die vlot doet verkopen of verhuren.

 Met XXLSign slaap je op je beide oren!

Login op het portaal

 

Ontdek de XXLSign planningtool

Gemakkelijk en snel besteld. Immoborden en projectborden die jou helpen vlot te verkopen of verhuren. XXLSign helpt je met je vastgoed vlot te verkopen of verhuren. Als professioneel en erkend signing bedrijf ontwerpen, realiseren, plaatsen en retourneren we vastgoedborden en projectborden. XXLSign is een ervaren speler in de markt van vastgoedreclame.

Ontdek onze online boekingstool

Werkwijze

Werkwijze


Samenwerken met XXLSign? Dat is gemakkelijk! Wij ontwerpen, realiseren, plaatsen en retourneren jouw vastgoed- en projectborden. De aansturing van dit hele proces gebeurt via ...


Ontdek meer

Immoborden


Om jouw verkoop- of verhuurproces vlot te laten verlopen, moet jouw makelaarsbord zo snel mogelijk ter plaatse staan. No time to lose! Bij XXLSign heb je een ruime keuze aan opstellingen.


Ontdek meer

Projectborden


Een bouwproject met woningen of appartementen in het midden van de stad of gemeente? Een project op een industrieterrein? Leegstaande panden en kavels aankleden? ...


Ontdek meer

Ontvang onze tarieven


Goede afspraken maken goede vrienden. Bij XXLSign weet u steeds op voorhand wat de totale kostprijs is. We stelden een vast tarief per type plaatsing op voor de totale uitvoering van A tot Z. Ontdek wat er allemaal inbegrepen is.
 
Vraag nu onze meest recente prijslijst aan. Onze diensten en tarieven zijn uitsluitend voor professionelen in vastgoed.

Learn more