Immoborden

die opvallen

Login

op het bestelportaal

Immoborden


Om jouw verkoop- of verhuurproces vlot te laten verlopen, moet jouw makelaarsbord zo snel mogelijk ter plaatse staan. No time to lose! Bij XXLSign heb je een ruime keuze aan opstellingen. Van een bord op palen, een gevel bord, een v-bord aan het balkon tot een dubbelzijdig bord op stenen, voor elke situatie hebben wij het juiste bord. In één keer bestel je ook onderborden en pijlen om de locatie van het pand duidelijk aan te geven.

Makkelijk bestellen, makkelijk opvolgen

Via jouw persoonlijke toegang tot het online klantenportaal, bestel je in een paar minuten je vastgoedborden. Je volgt er ook je orders op, vraag je retours aan, controleert je krediet en checkt je facturen. Heel gemakkelijk! Ons klantenplatform is 24/7 open. Graag toch even telefonisch overleggen? Dat kan op werkdagen tussen 8u en 17u.

Ontdek onze online boekingstool

Account aanmaken

Immoborden plaatsen


  1. Nauwkeurige snelle plaatsing
  2. Tot 10 maanden garantie*
  3. Eigen grafisch atelier


Door onze jarenlange ervaring garanderen wij een perfecte professionele plaatsing in elke situatie. Wij gaan steeds te werk met respect voor het eigendom van uw opdrachtgever en via het portaal blijft u op de hoogte van het ganse bestelproces.

Heb je nood aan een afwijkende opstelling? Geen nood, ook hiermee helpen wij je graag verder

(de garantie is geldig tot windkracht 8) 


Contacteer ons

Al meer dan 50 makelaars vertrouwen op onze service

ben jij de volgende?

Zo werken wij


  • Je logt in op ons klantenportaal en bestelt je reclamebord(en)
  • Wij gaan aan de slag in onze atelier 
  • Onze plaatser zet jouw immobord en maakt een foto
  • Jij ontvangt een bericht met die foto
  • Verkocht of verhuurd? Duidt dit aan in het klantenportaal en wij halen ze terug op.


Interesse in een samenwerking met XXL Sign?

Ontdek de verschillende opstellingen

Maak vandaag nog een GRATIS account aan en ontdek de mogelijkheden om een bord te plaatsen. Snel, transparant en budgetvriendelijk

Account aanmaken

 

XXLSign goes "GREEN"

Wij plaatsen honderden reclameborden per maand

Voor elke situatie, hebben we bij reclame specialist XXLSign een juiste opstelling. Betekent dat dat we al deze materialen na gebruik vernietigen? Gelukkig niet! De borden en palen slaan we op in ons atelier en bewaren we zorgvuldig voor een volgend gebruik. Voor het bedrukken van de panelen (die recyclebaar zijn), gebruiken we milieuvriendelijke inkten Greenguard gecertifieerd (logo) en het gebruikte hout  verantwoord bosbeheer met een FSC-label.

Breng je graag eens een bezoek aan onze atelier?

Contacteer ons