📞 +32 3 653 08 99 - ✉️ info@xxlsign.be

Raamfolies kunnen zowel functioneel als decoratief gebruikt worden. XL Reklame heeft folies die de ruimte mooier maken, die meer privacy kunnen bieden of die zelfs informatief kunnen zijn door boodschappen te communiceren. Hieronder vindt u alvast ons assortiment aan raamfolies. Als u nog vragen hebt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

De functionele voordelen van raamfolies

Een raamfolie hoeft niet altijd puur decoratie te zijn. Wij hebben verschillende folies die praktische voordelen bieden. Zo biedt XL Reklame onder andere zandstraalfolie en squid aan. Beide folies zorgen op een stijlvolle manier voor meer privacy bij u op kantoor. Daarnaast kunnen onze folies bedrukt worden om zo informatieve boodschappen te communiceren naar de klant. Verder heeft elke folie zijn eigen voordelen en kenmerken

Wilt u als bedrijf nog beter opvallen? Kies dan voor een raamfolie met print! Niet alleen verbetert dit de zichtbaarheid, het versterkt ook de huisstijl van uw bedrijf. Zo kunnen wij heel uw etalage inpakken met geprinte folies die een goede eerste indruk zullen nalaten op uw klanten. Daarnaast hebben al deze folies elk hun eigen voordelen.

Wij werken steeds naar de wensen van de klant en doen alles onder eigen dak. Daarom komen wij bij u opmeten, kunnen wij de folies bedrukken met prints naar keuze en komen onze ervaren vakmannen de folies persoonlijk bij u plaatsen. XL Reklame doet alles van A tot Z en staat altijd klaar om u te helpen. Vraag alvast uw vrijblijvende offerte aan.

 

Print behang

Beurs & events