📞 +32 3 653 08 99 - ✉️ info@xxlsign.be

Ons team

Over XXLSign

XXLSign is een onderdeel van xxlprintshop, de one stop shop voor àl uw visuele communicatie.
Wij bedrukken communicatie- en reclamematerialen zoals borden, stickers, spandoeken, roll up banners, flyers, brochures en visitekaarten.

We hebben een uitgewerkt dienstenaanbod voor de vastgoedsector en retail en werken nauw samen met autobedrijven voor de wrapping en/of belettering van voertuigen. Onze klanten zijn ondernemingen uit België en Nederland, van klein tot groot, uit alle sectoren.

Wij denken mee

 

Via onze shops XXLPrintshop.be & XXLSign.be kiezen bedrijven snel en eenvoudig uit een ruim aanbod reclame- en communicatiematerialen. We worden ook erg vrolijk van klanten die ons contacteren met een bijzonder verzoek. We schakelen ons reclame atelier in en werken samen met de klant aan een creatief en succesvol eindproduct.

 

De kracht van een XXL-team

 

Op vraag van de klant zorgt onze eigen plaatsingsdienst voor het aanbrengen van immo- en projectborden, stickers op etalages of in kantooromgevingen en bestickering van wagens. Dit kan ook op locatie en op het afgesproken tijdstip. Met een onberispelijk resultaat.

 

(BE)DRUKKEN EN PLAATSEN
Op vraag van de klant zorgt onze eigen plaatsingsdienst voor het aanbrengen van immo- en projectborden, stickers op etalages of in kantooromgevingen en bestickering van wagens. Dit kan ook op locatie en op het afgesproken tijdstip. Met een onberispelijk resultaat.
Account aanmaken

Erkend Signbedrijf

Gekwalificeerde bedrijven zijn vaak niet te onderscheiden van de eendagsvliegen. Dat komt het imago van onze sector niet ten goede. Erkenningsregelingen geven gekwalificeerde bedrijven een middel om zich te onderscheiden in de markt. De signsector heeft haar eigen keurmerk: bedrijven die in de praktijk hebben bewezen dat zij eerlijk en professioneel zijn, komen in aanmerking voor het keurmerk Erkend Signbedrijf van SI’BON. Een van de belangrijkste doelstellingen is het begrip ‘kwalitatieve signing’ in het algemeen te verbeteren. XXLPrintshop, is reeds jaar en dag actief lid van de sibon, onze kwaliteit is uw garantie
Logo Sibon wordt aangeleverd

Enkele van onze klanten