📞 +32 3 653 08 99 - ✉️ info@xxlsign.be

Een textielframe is een aluminium frame met een textieldoek, voorzien van een siliconen pees. De frames worden steeds op maat gemaakt zodat ze geschikt zijn voor iedere ruimte. Dit kan zowel tegen de muur als losstaand. In beide gevallen met of zonder led licht. Voor elk type frame is er ook een bijhorend doek. Deze textieldoeken kunnen nadien eenvoudig vervangen worden. Zo kan u uw omgeving steeds een nieuwe look geven. Als u nog vragen hebt, dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Waarom gebruik maken van een textielframe?

Een textielframe is zeer geschikt om op een betaalbare manier van look te veranderen. Hierbij denken we aan het interieur op kantoor, om tijdelijke boodschappen te communiceren in de inkomhal van uw bedrijf of om promotieacties te laten opvallen in uw winkel. Voor elke toepassing biedt XL Reklame een geschikte oplossing. Zo hebben wij ook voor outdoor toepassingen de ideale oplossing, ontdek het hier

XL Reklame werkt op maat van de klant en begeleidt u van ontwerp tot plaatsing. Indien gewenst, komen we ter plaatse opmeten. We werken enkel met professionals die al jaren ervaring hebben en die garant staan voor kwaliteit. Twijfel niet langer en vraag nu uw vrijblijvende offerte aan.

Indoor Reclame

Wanddecoratie