­čô× +32 3 653 08 99 - Ôťë´ŞĆ info@xxlsign.be

EEN NIEUW PROJECT

OM TE PROMOTEN?

Om jouw verkoop- of verhuurproces vlot te laten verlopen, moet jouw makelaarsbord zo snel mogelijk ter plaatse staan. No time to lose!
Bij XXLSign heb je een ruime keuze aan opstellingen. Van een bord op palen, een gevel bord, een v-bord aan het balkon tot een dubbelzijdig bord op stenen.
Voor elke situatie hebben wij de juiste oplossing. 

Heb je een idee maar weet je niet goed hoe je dit moet uitvoeren ? Stuur ons al je vragen en wij beantwoorden ze met een gepaste uitleg.

Immoborden

Projectborden

Stickers

WERKWIJZE

Bestel en beheer je immoborden en projectborden online

Online boekingstool

Samenwerken met XXLSign? Dat is gemakkelijk! Wij ontwerpen, realiseren, plaatsen en retourneren jouw vastgoed- en projectborden. De aansturing van dit hele proces gebeurt via jouw toegang tot het klantenportaal. Verlies geen kostbare tijd met telefoons en e-mails en bestel je reclameborden onmiddellijk via het portaal, eender waar je bent. Volg iedere stap makkelijk online, zo blijf je op de hoogte van het volledige traject.

Met XXLSign slaap je op je beide oren!

Interesse in een samenwerking met XXL Sign?

Bordenbeheer

Maak gebruik van onze bordenservice. Als je op voorhand een aantal immoborden laat drukken door XXLSign leggen wij deze op voorraad. In de online tool kan je de evolutie hiervan gedetailleerd opvolgen. Dit zorgt er ervoor dat wij je plaatsing nog sneller kunnen uitvoeren.

Bovendien doe je er ook financieel voordeel mee, je kostprijs per bord zal aanzienlijk dalen. De stockborden kan je gemakkelijk in het portaal bestellen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden

Waarom kies je voor XXLSign?

ONZE BETAALMETHODEN

Vooraf krediet kopen

Kies voor korting & gemak. Het is in het bestelportaal mogelijk een saldo op te laden waarmee je plaatsingen besteld kunnen worden. Het saldo is daarbij bruikbaar voor alle aangesloten medewerkers van uw kantoor. U kan het verloop van het krediet nauwgezet opvolgen. Het werkt eenvoudig en is extra voordelig. Per aankoop ontvangt u een extra bonus. Afhankelijk van het bedrag dat u oplaad kan dit voordeel oplopen tot 10% bonuskrediet. Indien u een samenwerking op lange termijn ziet zitten is dit de meest interessante optie.

Online betalen

Bij elke bestelling van een plaatsing kan u deze onmiddellijk online afrekenen. Je betaalt opdracht per opdracht per krediet- of debetkaart. U ontvangt een factuur na elke bestelling. Annuleert u een opdracht, komt het betaalde bedrag bij uw kantoorkrediet.

Achteraf betalen

Moderne technieken gaan ook hand in hand met een klassieke werkwijze. U kan ervoor kiezen een bestelde opdracht op factuur te betalen. De facturatie bundelt de opdrachten van 15 dagen.

Ontvang onze tarieven

Goede afspraken maken goede vrienden. Bij XXLSign weet u steeds op voorhand wat de totale kostprijs is. We stelden een vast tarief per type plaatsing op voor de totale uitvoering van A tot Z. Ontdek wat er allemaal inbegrepen is.

Vraag nu onze meest recente prijslijst aan. Onze diensten en tarieven zijn uitsluitend voor professionelen in vastgoed.

P(r)interest

Onze nieuwste realisatie om jou te inspireren

XXLSign is van alles tHUIS

Ga een samenwerking aan met XXLSign en laat je creativiteit stromen. Samen zetten we jouw visuele communicatie on point !