Lantaarnpaal bord

Kondig een event, beurs of actie aan, gemakkelijk te bevestigen rond een lantaarnpaal bijvoorbeeld
Categorie:

Beschrijving

Trek de aandacht met een paalbord vervaardigd uit Kanaalplaat. Deze borden zijn perfect om jouw klant zijn evenement, beurs of actie aan te kondigen, en worden ook veel gebruikt als verkiezingsborden. Dankzij het licht van de lantaarnpaal blijft de boodschap de hele dag zichtbaar.

Kanaalplaat, ook bekend als Polyprop, is het materiaal waaruit deze borden zijn gemaakt. Met een dikte van 3,5 mm en voorzien van kanalen is het materiaal gemakkelijk vouwbaar. De platen zijn licht en toch stevig, wat ze geschikt maakt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Om het gebruik nog handiger te maken, bieden we templates aan onder het kopje ‘downloads’, zodat jouw klant kan kiezen uit drie verschillende formaten. De borden zijn eenvoudig te monteren dankzij hun lichte gewicht. Ze worden ingesneden en voorzien van 14 gaten, waardoor ze gemakkelijk met tie-wraps om een lantaarnpaal kunnen worden bevestigd.

De populariteit van deze paalborden als verkiezingsborden is niet te onderschatten. Help jouw klant op te vallen met een unieke boodschap en vergroot zo de kans om stemmen te verzamelen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lantaarnpaal bord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *