Gevelvlag

Rechthoekige vlag voor aan de gevel
Categorieƫn: ,

Beschrijving

Gevelvlaggen zijn uitermate geschikt om de aandacht te vestigen op een bedrijf, merk of evenement, en worden vaak gezien bij sportevenementen, festivals, bedrijven en beurzen. Onze gevelvlaggen zijn rechthoekig en verkrijgbaar in vier standaardformaten, variƫrend van 100 x 70 cm tot 225 x 150 cm. Als het gewenste formaat niet beschikbaar is, bieden we de mogelijkheid om een vlag op maat te bestellen, zodat deze perfect aansluit bij de behoeften van jouw klant.

We bieden drie materialen aan voor onze gevelvlaggen: Flag, Flag PET en Flag Longlife. Flag is de basisvariant met goede kwaliteit, terwijl Flag PET dezelfde kenmerken heeft maar gemaakt is van 100% gerecyclede petflessen, waardoor het een duurzame keuze is. Flag Longlife heeft een grovere structuur en rafelt minder snel, waardoor zomen niet nodig is en de levertijd korter is.

Flag PET is een polyester doek met een fijne structuur en lichtglanzende uitstraling, vervaardigd uit 100% gerecyclede petflessen. Het materiaal is weersbestendig en geschikt voor buitengebruik zonder snel te beschadigen.

Personaliseer de gevelvlag volledig door zelf de kleur van de band, haken en garen te kiezen. Klanten kunnen kiezen tussen een witte of zwarte afwerking en aangeven aan welke zijde van de vlag de afwerking moet plaatsvinden.

Om de vlag meteen te laten wapperen, bieden wij alle benodigde accessoires aan, waaronder de gevelstok, gevelstokhouder en handystick, die allemaal beschikbaar zijn om mee te bestellen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gevelvlag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *