AcousticPro® dividers

Gepersonaliseerde roomdivider
Categorie:

Beschrijving

Maak van jouw (werk)omgeving een oase van rust met AcousticPro® dividers. Weg met de lange nagalm van een ‘hard’ interieur, wat irritatie en vermoeidheid kan veroorzaken. Met onze dividers creëer je een stille ruimte met voldoende privacy, en met een gepersonaliseerde print aan beide zijden maak je echt het verschil.

Een aangename akoestiek draagt bij aan de productiviteit op kantoor. Deel ruimtes in met roomdividers of scheid werkplekken af met scheidingswanden. Of het nu een restaurant, museum of theater is, AcousticPro® roomdividers voegen een extra dimensie toe aan de beleving van gasten, terwijl geluiden op een prettige manier worden gedempt.

Kies uit staande of verrijdbare roomdividers, tot een maximumformaat van 125 x 230 cm. De staande panelen zijn eenvoudig te koppelen, waardoor je een ruimte flexibel kunt indelen. En met onze zorgvuldige afstemming sluiten de roomdividers naadloos op elkaar aan. Bestel de verbindingsstukken (recht, hoek of T-vorm) naar wens apart.

Onze dividers zijn gemaakt van akoestisch materiaal, waarvan 90% bestaat uit gerecyclede katoenvezels van spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen geluidsgolven en verminderen nagalm effectief. Met een α-waarde van 0,7 binnen het spraakbereik (500-1000 Hz) bieden onze dividers optimale geluiddemping voor een comfortabele omgeving.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AcousticPro® dividers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *