Raamstickers

Een raamsticker voor elke toepassing
Categorieën: ,

Beschrijving

Een raamsticker is een eenvoudige oplossingen voor verschillende marketingdoeleinden. Zo kun je raamstickers gebruiken om privacy te genereren in bespreek- en behandelruimtes. Maar ook om je boodschap om een doeltreffende manier over te brengen hebben wij de juiste stick.
Raamstickers laten ramen “spreken”

Er zijn bijna een oneindig aantal manieren om raamstickers te gebruiken. Zet een huisstijl neer om nog meer op te valen, wij helpen je graag bij de keuze van de juiste sticker.
Raamstickers van topmerken

Het aanbrengen van raamstickers is zeer eenvoudig met onze kwaliteitsfolies van 3M™, Orajet® en Avery Dennison of Grafityp. Afhankelijk van een binnen- of buitentoepassing zijn er verschillende kwaliteiten en uitstralingen. Je hebt de keuze uit: wit, transparant, glashelder, zandstraal en One way vision.
In de kijker : transparante folie

Met een transparante folie kun je ook voor een print in spiegelbeeld kiezen. Je kleeft de sticker aan de binnenkant van een raam en deze is aan de buitenkant zichtbaar. Zo gaat hij veel langer mee. Door het gebruik van witprint creëer je echt bijzondere effecten.
Extra grote raamstickers , wij gaan voor XXL

Wil je een extra grote raamsticker? Bestel eenvoudig het hele oppervlakte en lever dit aan in één bestand. Wij delen het bestand dan automatisch op en ieder deel krijgt een extra marge van 1,5 cm rondom. Zo plak jij altijd naadloos voor een perfect eindresultaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Raamstickers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *