Muursticker

Zelfklevende stickers voor verschillende ondergronden

Beschrijving

Wandstickers bieden veelzijdige oplossingen voor diverse behoeften. Je hebt de keuze tussen Roughmark en DOT-folie, beide geschikt voor verschillende soorten ondergronden. Deze muurfolie is veelzijdig en kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht. Gedurende maximaal zes maanden is de folie gemakkelijk te verwijderen zonder achterlating van lijmresten. Na deze periode kan het wat lastiger zijn om de folie te verwijderen.

DOT-folie is voorzien van een zelfklevende lijmlaag met een noppenstructuur, wat zorgt voor kleine luchtkanaaltjes in de lijm. Hierdoor kun je de folie zeer eenvoudig en zonder luchtbellen aanbrengen op vlakke ondergronden. De folie is ook gemakkelijk te herpositioneren en te verwijderen zonder lijmresten achter te laten, waardoor het ideaal is voor tijdelijke toepassingen.

Gekkotex is een zelfklevend polyester met een matte textieluitstraling. Dit materiaal is eenvoudig te verwijderen, kreukvrij en herpositioneerbaar. Het is waterbestendig, scheurvast en hecht niet agressief, waardoor het de ondergrond niet beschadigt. Gekkotex kan snel en zonder luchtbellen worden aangebracht op gladde, vlakke oppervlakken.

Let op: Laat recent geverfde muren minstens twee weken drogen voordat je stickers aanbrengt. Als de verf siliconen bevat, is het raadzaam om DOT of Roughmark te kiezen, omdat deze beter hechten op dergelijke oppervlakken. Zorg ervoor dat de temperatuur tussen de 10 en 32┬░C ligt tijdens het aanbrengen van de sticker. Zorg altijd voor een droge, schone en vetvrije ondergrond voor optimale hechting van de wandstickers. Gebruik onze signtools voor eenvoudige montage.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muursticker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *