Spandoekframe

Aluminium buizenframe voor binnen en buitengebruik. Stel je gewenste frame samen.
Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Spandoekframes zijn de perfecte manier om een spandoek professioneel op te hangen. De industriële look, de sterke constructie en de eenvoudige montage zorgen voor de populariteit van de spandoekframes. Je kan kiezen voor vierkante of rechthoekige vormen. Bestel nu jouw spandoekframe op maat.
Gemaakt van aluminium buizen

Het aluminium spandoekframe is al jaren populair. Met rekkers bevestig je het spandoek in het frame. Zo blijft het doek ook bij wind strak opgespannen en blijft de boodschap  goed zichtbaar voor voorbijgangers.
Met keuze uit vier materialen voor binnen en buiten

Kies bij jouw frame een spandoek van verschillende materialen voor binnen en buiten: Spandoek 510 gr, ProPES Outdoor, Block out banner 610gr (dubbelzijdig bedrukbaar) en Meshdoek (winddoorlatend). Beste je liever enkel het frame? Ook dat kan, bestel dit product dan zonder spandoek .
De uitstraling die past
Naast het rechthoekige of vierkante spandoekframe voor muren en wanden, hebben we ook het ronde spandoekframe, het outdoor textielframe, vrijstaande frames en het blinde spandoekframe.

Andere oplossing

Wij kunnen je ook verder helpen met frames in een andere kleur, andere buisdikte, complexe vormen. Neem contact met ons op en wij zoeken naar de juiste oplossing voor jouw project.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spandoekframe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *