Vrijstaand spandoekframe

Spandoekframe dat vrijstaand kan geplaatst worden
Categorie:

Beschrijving

Het vrijstaande spandoekframe is de perfecte basis voor spandoeken die je vrijstaand in bijvoorbeeld een wei kan plaatsen maar ook bij een nieuwbouwproject. De stoere, industri├źle look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken van een vrijstaande spandoekframes een populaire oplossing . Je kunt kiezen uit een vierkante of rechthoekige vorm. Kies uit de 8 meest bestelde formaten. Wil je┬á liever en ander formaat? Vraag dan een offerte op!
Gemaakt van aluminium buizen

Het vrijstaande spandoekframe is al jaren een veel ingezette oplossing. Met spanners bevestig je eenvoudig het spandoek in het frame. Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en blijft de boodschap goed zichtbaar. Het frame is gemaakt van aluminium buizen en is daardoor een stevige basis om jouw boodschap te laten opvallen.
Keuze uit verschillende materialen

Kies bij jouw frame een spandoek van verschillende materialen voor binnen en buiten: Spandoek 510 gr, ProPES Outdoor, Block out banner 610gr (dubbelzijdig bedrukbaar) en Meshdoek (winddoorlatend). Beste je liever enkel het frame? Ook dat kan, bestel dit product dan zonder spandoek .
De uitstraling die past
Naast het rechthoekige of vierkante spandoekframe voor muren en wanden, hebben we ook het ronde spandoekframe, het outdoor textielframe, vrijstaande frames en het blinde spandoekframe.

Andere oplossing
Wij kunnen je ook verder helpen met frames in een andere kleur, andere buisdikte, complexe vormen. Neem contact met ons op en wij zoeken naar de juiste oplossing voor jouw project.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrijstaand spandoekframe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *