Rond spandoekframe

Rond aluminium frame voor spandoek
Categorie: Tag:

Beschrijving

Naast de gebruikelijke vierkante en rechthoekige spandoekframes bieden we ook ronde spandoekframes aan. Wat deze ronde variant zo bijzonder maakt? Ze springen eruit! Met hun ronde vorm en diameter variërend van 1 tot maar liefst 4 meter, valt elke boodschap of afbeelding direct op.

Deze frames zijn vervaardigd uit aluminium buizen, een product dat al lange tijd veel gebruikt wordt. Met behulp van zwanenhalsrekkers bevestig je het spandoek stevig in het frame, waardoor het doek ook bij winderige omstandigheden goed blijft zitten en er minimaal ruimte is tussen doek en frame. Dit resulteert in een strak eindresultaat.

De Banner 510 is een uitstekende keuze om te combineren met het ronde spandoekframe. Dit duurzame en sterke doek is geschikt voor langdurig gebruik en wordt machinaal gesneden en voorzien van zeilogen. Bovendien staat het bekend om zijn 100% Europese kwaliteit. Zowel het spandoekframe als het Banner 510 doek zijn ook afzonderlijk te bestellen.

Het ronde spandoekframe wordt geleverd inclusief de benodigde koppelstukken voor montage aan diverse oppervlakken, zoals stenen wanden, betonnen muren of damwandplaten. Het doek wordt in het frame gehangen en vervolgens strak aan de achterzijde gespannen met behulp van spanners.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rond spandoekframe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *