Spandoeken

Enkel- en dubbelzijdig in elk formaat
Categorieën: ,

Beschrijving

Een spandoek is een van de voordeligste, snelste en effectiefste manieren om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap extra kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen.
Kies uit maar liefst zeven verschillende materialen

Kies een voordelig PVC reclamedoek, een blockout voor doeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend Meshdoek om te bevestigen aan steigers. Of ga voor duurzaam met het 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPES Outdoor of ProPES FR doek.
Uitgelicht: ProPES

ProPES Outdoor en ProPES FR zijn uiterst duurzame, 100% recyclebare, opvouwbare doeken en worden gemaakt van licht materiaal. Zo monteer je het makkelijk en verstuur je het in een compact pakket. Het verschil tussen beide? ProPES Outdoor is waterafstotend, ProPES FR is brandvertragend.
Bijna elke afwerking mogelijk

Voor de afwerking kies je uit verschillende mogelijkheden: zomen, metalen of conische nikkel ringen, zomen én ringen of een tunnel. Tip: komt het spandoek op een open plek waar de wind vrij spel heeft? Kies dan altijd voor de optie ‘zomen’ bij het bestellen.
Maak je spandoek compleet met accessoires

Wist je dat het mogelijk is om doeken in elke vorm te bestellen? 
Voor elk spandoek hebben wij ook accessoires zoals rekkers en tiewraps waarmee je jouw doek eenvoudig in een buizenframe monteert. Naast rechthoekige frames leveren we ook ronde spandoekframes.
Spandoeken met gigantische formaten

Hou je niet in als het over een XXL formaat gaat: met een speciale lastechniek zetten we de grootste doeken voor je aan elkaar. Je bestelt eenvoudig het hele oppervlakte en levert dit in één bestand aan. Wij delen het bestand dan op. Het grootste doek dat we ooit geprint hebben, was 300 x 6 m. Daag ons gerust uit!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spandoeken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *