Spandoeken

Enkel- en dubbelzijdig in elk formaat
Categorieƫn: ,

Beschrijving

Een spandoek is een voordelige, snelle en zeer effectieve manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Het is al jarenlang een van de meest populaire sign- en communicatiemiddelen.

Je hebt de keuze uit maar liefst zeven verschillende basismaterialen. Dit varieert van een voordelig PVC reclamedoek tot een blockout voor dubbelzijdige bedrukking, of een luchtdoorlatend Meshdoek ideaal voor bevestiging aan steigers. Voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, bieden we het 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPES Outdoor of ProPES FR doek aan.

Een uitgelichte optie is het ProPES doek, verkrijgbaar in de varianten Outdoor en FR. Deze zijn uiterst duurzaam en 100% recyclebaar, gemaakt van licht materiaal voor eenvoudige montage en compacte verzending. ProPES Outdoor is waterafstotend, terwijl ProPES FR brandvertragend is.

Voor de afwerking van het spandoek zijn er talloze mogelijkheden beschikbaar, zoals zomen, metalen of conische nikkel ringen, zomen Ć©n ringen, of een tunnel. Bij het bestellen wordt aangeraden om altijd te kiezen voor de optie ‘zomen’ als het doek op een open plek wordt geplaatst waar de wind vrij spel heeft.

Maak je spandoek compleet met accessoires zoals spanners en tiewraps, waarmee je het doek eenvoudig in een buizenframe kunt monteren. Naast rechthoekige frames bieden we ook ronde spandoekframes aan.

Je kunt bij ons spandoeken bestellen in XXL formaten. Met een speciale lastechniek kunnen we de grootste doeken aan elkaar vastzetten. Je kunt eenvoudig het hele oppervlak bestellen en dit als Ć©Ć©n bestand aanleveren, waarna wij het bestand opdelen. We hebben zelfs ervaring met het printen van een doek van 307 x 6 m, maar we staan altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spandoeken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *