Werfdoeken

Voor standaard formaat bouwhekken
Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Bouwhekken dienen als een essentiële afscheiding voor bouwplaatsen of evenementen. Door het gebruik van bouwhekdoeken kun je niet alleen het zicht beperken, maar ook opvallend communiceren.

Er is een uitgebreide selectie aan materialen beschikbaar voor bedrukte bouwhekdoeken, waaronder Banner 510, Flag, Flag PET, Meshdoek, ProPES FR en ProPES Outdoor. Met uitzondering van ProPES Outdoor zijn al deze materialen voorzien van een B1-brandcertificaat, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in openbare ruimtes.

ProPES FR staat bekend om zijn hoge kleurintensiteit en het vermogen om licht te absorberen, wat resulteert in een matte uitstraling. Bovendien is dit materiaal brandvertragend. Dankzij het opvouwbare en lichte karakter van ProPES FR is het eenvoudig te monteren en compact te verzenden.

De bouwhekdoeken hebben een vast formaat van circa 6 m², met afmetingen van 335 x 175 cm, en zijn voorzien van ringen om de 50 cm voor bevestiging. Dit vaste formaat biedt voordelen qua prijsstelling in vergelijking met variabele formaten. Mocht je toch een afwijkend formaat nodig hebben, dan is dit ook mogelijk via de aangeboden opties.

De bevestiging van de doeken aan bouwhekken kan eenvoudig worden uitgevoerd met behulp van tiewraps, die indien gewenst samen met de doeken kunnen worden besteld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Werfdoeken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *