Losse kleine stickers

Premium stickers voor vlakke ondergronden
Categorie:

Beschrijving

Je ontvangt deze stickers digitaal geprint en los, wat ze gemakkelijk maakt om uit te delen of ergens bij te voegen. Met een resolutie van 812 dpi worden de stickers afgedrukt op onze Durst TAU 330, wat zorgt voor een uitstekende UV-bescherming en langdurige kleurvastheid. De inkt droogt snel en vormt een duurzame, weerbestendige laag.

We gebruiken een lasermachine om de stickers te snijden, waardoor er geen dure stansvormen nodig zijn. Je kan kleine oplages bestellen tegen een aantrekkelijke prijs, zonder extra startkosten. In de uploader kun je één afbeelding per opgegeven aantal uploaden.

Onze stickers zijn geschikt voor verschillende toepassingen en je hebt de keuze uit verschillende materialen. Als je een sticker nodig hebt met een permanente lijmlaag, kun je kiezen voor transparante folie, zilverfolie of een van de twee papiersoorten. Voor stickers die herhaaldelijk geplakt kunnen worden, raden we Easy Dot-folie aan. Deze folie heeft een herpositioneerbare lijmlaag met noppenstructuur, waardoor je de folie eenvoudig en bubbelvrij kunt aanbrengen op ramen, muren en deuren.

Let op: Bij het produceren kan er een kleine afwijking van maximaal 1,5 mm vanuit het midden van het bestand optreden. Om dit effect te minimaliseren, raden we aan om geen onnodig dunne randen om het bestand te plaatsen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Losse kleine stickers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *