AcousticPro® bureauscherm

Gepersonaliseerde deskdivider
Categorie:

Beschrijving

Creëer de ideale werkplek met AcousticPro® deskdividers. Deze akoestische bureauschermen zijn ontworpen om een rustige en productieve omgeving te bevorderen door nagalm te verminderen, vooral in dynamische kantoortuinen. De dividers dempen geluiden effectief, waardoor geluidsprikkels tussen werkplekken worden verminderd en de concentratie en productiviteit van medewerkers wordt verbeterd.

Onze deskdividers zijn niet alleen functioneel, maar ook aanpasbaar aan de stijl van elke kantoorruimte. Met de mogelijkheid om aan beide zijden te personaliseren, kunnen interieurarchitecten hun creativiteit de vrije loop laten en een gepersonaliseerd en functioneel interieur creëren dat aansluit bij de behoeften van hun klanten.

Wat betreft geluidsabsorptie zijn onze deskdividers van topkwaliteit. Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waarvan maar liefst 90% bestaat uit katoenvezels afkomstig van gerecyclede spijkerbroeken. Deze duurzame vezels absorberen geluidsgolven effectief, waardoor nagalm wordt verminderd en een aangename akoestiek wordt gecreëerd. Met een α-waarde van 0,7 binnen het spraakgebied (500-1000 Hz) bieden onze deskdividers optimale geluiddemping voor een comfortabele werkomgeving.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AcousticPro® bureauscherm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *