AcousticPro® budget paneel

Extra voordelig akoestisch paneel
Categorie:

Beschrijving

Maak van de ruimte van jouw klanten een rustgevende omgeving met AcousticPro® budget panelen. Deze akoestische oplossing dempt nagalm en biedt een gepersonaliseerde touch voor iedereen. Dit tegen een voordelige prijs dankzij het houten frame.

De panelen zijn extra voordelig dankzij de combinatie van materialen, perfect voor klanten met een beperkt budget. Kies uit zeven populaire formaten, met een afloop van 4.5 cm voor het frame. Elk paneel wordt geleverd met een ophangsysteem voor eenvoudige montage.

Ontdek het verschil in akoestische waarde tussen onze panelen: het budget paneel heeft een α-waarde van 0,5, het basic paneel 0,65 en het premium paneel 0,9, met extra akoestisch materiaal en een dikker frame.

Onze budget panelen zijn uitgerust met akoestisch materiaal achter een Dekostof doek, afgewerkt met een stevig houten frame. Elk paneel wordt compleet geleverd, inclusief tandhanger voor eenvoudige bevestiging. Voor een luxe afwerking kies je voor een zwarte baklijst met 3D-effect.

Een aangename akoestiek draagt bij aan het succes van elke ruimte, of het nu een winkel, kantoor of restaurant is. Ontdek hoe AcousticPro® panelen een extra dimensie toevoegen aan de beleving van gasten in diverse omgevingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AcousticPro® budget paneel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *