Pop-up LED frame

Voor intense verlichting van prints
Categorie:

Beschrijving

De opvallende pop-up LED frames trekken meteen de aandacht in elke omgeving! De LED-verlichting in combinatie met een Samba Backlit doek zorgt voor een scherp en gelijkmatig verlicht beeld. Maak van elke afbeelding het stralende middelpunt op beurzen, in winkels en showrooms.

Het pop-up frame is snel en gemakkelijk zonder gereedschap op te zetten. Het enkelzijdige frame is licht van gewicht en kan daarom eenvoudig worden vervoerd in de bijbehorende tas!

Het LED-frame is gebaseerd op een stevig (zilverkleurig) aluminium frame van 85 x 200 cm of 100 x 200 cm. Dankzij de 60 mm dikte en twee voeten staat het enkelzijdige frame stabiel en vrij.

Het profiel van het LED-frame wordt gecombineerd met Samba backlit en een blockout-doek. De LEDs worden gemonteerd op het blockout-doek en aan de achterzijde van het frame aangebracht. Aan de voorkant wordt een Samba backlit doek geplaatst. We voorzien het doek van een 200% full colour print, wat resulteert in een krachtige en opvallende uitstraling van de print. Laat het stralen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pop-up LED frame” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *