Freesletters

Bestel Freesletters voor binnen en buiten
Categorie:

Beschrijving

Freesletters laten maken? Je kunt profiteren van hoogwaardige prints dankzij onze geavanceerde Durst-machines, tegen een concurrerende prijs en met snelle levering.

Freesletters zijn veelzijdig inzetbaar voor bedrijfslogo’s, bewegwijzering en decoratieve doeleinden. Met onze moderne Durst-machines garanderen we een hoge printkwaliteit, terwijl we tegelijkertijd een scherpe prijs en snelle levering bieden.

Er zijn twee soorten freesletters beschikbaar: losse letters of cijfers en uitgespaarde letters. In onze kennisbank vind je handige artikelen over het opmaken van bestanden voor freesletters, het monteren ervan en het maken van montagetekeningen.

We bieden een ruime keuze aan materialen voor freesletters, waaronder stevig en weerbestendig Dibond®, en transparant en sterk Plexiglas. Alle materialen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en je vindt gedetailleerde informatie over elk materiaal in onze specificaties.

Een bijzondere optie is Dibond┬« Butler Finish, met een geborsteld aluminium-look toplaag voor een unieke en luxe uitstraling. Je kunt kiezen tussen een verticale of horizontale borstelrichting, en de structuur van het materiaal blijft zichtbaar door de print heen, waardoor je ontwerp een unieke, industri├źle uitstraling krijgt. Dit is het enige product in ons assortiment met deze kenmerkende look.

Voor montage kun je de freesletters eenvoudig bevestigen met afstandhouders. Tijdens het bestelproces worden alle mogelijke opties weergegeven, zodat je klant alles heeft wat nodig is voor het monteren van de freesletters.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Freesletters” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *