Reclameborden

Voor binnen en buiten in elk formaat
Categorie:

Beschrijving

Reclameborden zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, maar ze hebben allemaal één gemeenschappelijk doel: de aandacht van mensen trekken. Met een scala aan opties voor bedrukkingen, materialen en diktes kun je er zeker van zijn dat dit doel wordt bereikt.

Je hebt de keuze uit vijf verschillende materialen voor reclameborden, elk geschikt voor diverse toepassingen. Opties omvatten HPL-plaat, Forex®, Dibond®, of Kanaalplaat. De maximale afmetingen per bord zijn afhankelijk van standaard plaatmaten, maar we kunnen het plaatmateriaal in elke gewenste vorm frezen, zoals het ontwerpen van een bord in de vorm van het logo van je klant.

Een bijzondere vermelding verdient Dibond®. Dit materiaal, een sandwichpaneel met aluminium toplagen en een zwarte PU-kern, is populair vanwege zijn lichte gewicht en stevigheid. We bieden Dibond® aan in budget- en digitale varianten.

Voor extra grote reclameborden is het ook mogelijk om het volledige oppervlak te bestellen en dit als één bestand aan te leveren. We zorgen ervoor dat het bestand automatisch wordt opgedeeld, zelfs als je kiest voor boorgaten in de hoeken, zodat elk paneel de gewenste gaten krijgt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reclameborden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *