Rond spandoekframe

Rond aluminium frame om je spandoek in te bevestigen
Categorie: Tag:

Beschrijving

Je hebt naast vierkante en rechthoekige spandoekframes ook ronde spandoekframes. Het grootste voordeel van de ronde variant? Ze vallen op! Dankzij de ronde vorm en een diameter van 1 tot maar liefst 4 m, springt iedere boodschap of afbeelding extra op.
Gemaakt van een aluminium buizenframe

Het spandoekframe is al jaren een veel ingezet product. Je bevestigt een spandoek in het frame met zwanenhalsrekkers. Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en is de afstand tussen doek en frame minimaal. Dit zorgt voor een strak eindresultaat.
In combinatie met de populaire Banner 510

Combineer het ronde spandoekframe met een spandoek van 510 gr/m2.  Dit knap en sterke doek is geschikt voor langere periodes buiten te hangen. We snijden het doek machinaal en voorzien het van ringen. Bovendien is het 100% Europese kwaliteit. Beide artikelen zijn ook los van elkaar te bestellen.
Montage van het ronde spandoekframe

Je ontvangt het frame inclusief de juiste koppelstukken, waarmee je het aan een stenen wand, betonnen muur of damwandplaten monteert. Voor het bevestigen, hang je het doek in het frame en span je het met spanners strak aan de achterzijde. Natuurlijk kunnen ook we de montage uitvoeren, neem contact om de mogelijkheden te bespreken.
Kies de uitstraling die past

Naast het ronde spandoekframe voor muren en wanden, hebben we ook rechthoekige of vierkante spandoekframes, het outdoor textielframe en blinde spandoekframe. Zo heb je voor jouw klanten verschillende mogelijkheden om een spandoek op te hangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rond spandoekframe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *