Stickers op vel

Stickers op een vast formaat vel van 33,3 x 26,5 cm
Categorie:

Beschrijving

Wij plaatsen jouw sticker tot 30 cm in een zo voordelig mogelijk patroon op een vast formaat stickervel van 33,3 bij 26,5 cm. Het aantal stickers op zo een vel is  afhankelijk van de grootte van jouw sticker. 
Hoge kwaliteit door de Durst TAU 330

De stickers worden geprint op onze Durst TAU 330. De print is goed beschermd tegen UV-licht en zal niet snel verkleuren. Daarnaast is de inkt snel droog en verhard waardoor deze weerbestendig is.
Kies uit vier materialen

Je kan de stickervellen bestellen op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie of transparante folie. Nadat jouw stickers zijn geprint, begint het snijden met een lasersnijder. We snijden de stickers kisscut: door de sticker tot de backing en maken vellen van 33,3 x 26,5 cm.
Extra bescherming door een laminaat

Geef jouw stickervellen een extra beschermlaag en kies voor een glanzend of mat laminaat. We bieden daarnaast ook de keuze voor een UV-werend laminaat. Het UV-werende laminaat heeft een heldere en glanzende uitstraling.
Geen stansmeskosten door lasersnijden

Wat een gemak! Wij bepalen de meest gunstige indeling op het vel voor jou. Bovendien krijg je jouw stickers op vel al vanaf oplage 1 geleverd.
Let op: Het kan voorkomen dat je ‘product’ een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5 mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stickers op vel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *