Etiketten – grote oplage

Te bestellen vanaf 10.000 stuks
Categorie:

Beschrijving

Met etiketten geef je producten een eigen uitstraling. Een geschikte keuze als jouw klant wil personaliseren. Dit product is interessant voor een oplage vanaf 10.000 stuks

Onze etiketten worden afgedrukt met de geavanceerde Durst TAU 330. De prints zijn goed beschermd tegen UV-licht en behouden hun kleurintegriteit langdurig. Bovendien droogt de inkt snel en vormt een weerbestendige laag. Belangrijk om te weten: de inkt van deze printer heeft een glanzende afwerking. Zelfs op mat papier behouden onbedrukte delen hun matte uitstraling.

Je kan de etiketten kiezen op zelfklevend papier, witte folie, transparante folie of zilverfolie. Wij leveren de etiketten op rol en snijden ze kisscut, wat betekent dat de sticker tot aan de backing wordt gesneden. Geef de gewenste rolwikkeling en tussenruimte aan. Onze etiketten worden gesneden met een lasermachine, wat nauwkeurigheid garandeert zonder dat er dure stansvormen nodig zijn. Je kunt kleine oplages bestellen tegen aantrekkelijke prijzen, zonder extra opstartkosten.

Let op: Er kan een kleine afwijking van maximaal 1,5 mm vanuit het midden van het bestand optreden bij het produceren van etiketten. Dit effect kan worden verminderd door geen onnodig dunne randen om het bestand te plaatsen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etiketten – grote oplage” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *