Etiketten – grote oplage

Te bestellen vanaf 10.000 stuks 
Categorie:

Beschrijving

Met etiketten geef je producten een eigen uitstraling. Een geschikte keuze als jouw klant wil personaliseren. Dit product is interessant voor een oplage vanaf 10.000 stuks
Betere verwerking op etiketteermachines
Gebruik jij of je klant de etiketten voor zijn eigen etiketteermachine? Dan is stansen erg interessant. Het verschil tussen laseren en stansen? Met laseren branden we de randen van de etiketten: lijmresten kunnen dan zorgen voor een kleine ophoping van de randen. Dit is geen probleem als je met de hand plakt, machines kunnen daarentegen vastlopen. Bij stansen heb je dit niet. Voor de verwerking gebruiken wij een op maat gemaakt stansblik. Het contour wordt onder luchtdruk uitgespaard. Hierbij treedt geen ophoping op.
Scherpe print
Onze printers met HP Indigo’s LEP-technologie printen zeer kleine inktdeeltjes voor een uniforme glans en een scherpe print. Zo bied jij je klant de beste kwaliteit.
Kies je materiaal
Je hebt keuze uit de materialen zelfklevend matpapier, glanspapier, witte folie of transparante folie. Wij leveren de etiketten op rol en stansen ze kisscut, dus door de sticker tot de backing. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etiketten – grote oplage” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *