Stickers op rol

Stickers tot 30 cm, eventueel ineens met een handige dispenser
Categorie:

Beschrijving

Veelgebruikt in retail. Stickers op rol zijn bijvoorbeeld handig om snel een kortingsactie op je product te plakken. Verkrijgbaar vanaf oplage 1 en in bijna alle gewenste vormen.
Hoge kwaliteit print

De stickers worden geprint op onze topkwaliteit UV printer. De print is goed beschermd tegen UV-licht en zal niet snel verkleuren. Daarnaast is de inkt snel droog en verhard waardoor deze weerbestendig is.
Goed om te weten: de inkten van deze printer zijn glanzend. Dus ook een print op een mat papiersoort glanst, onbedrukte delen behouden dan wel een matte uitstraling.
Zes materiaalsoorten één van de drie laminaatsoorten

Je bestelt stickers op rol op
  • zelfklevend mat papier
  • glanspapier
  • witte folie
  • transparante folie
  • zilverfolie folie
  • Easy Dot
 Wij leveren de stickers op rol en snijden ze kisscut: door de sticker tot de backing. Bij stickers op rol kan de ruimte tussen de stickers variëren. Is de tussenruimte tussen de stickers van belang? Kijk dan bij het product “Etiketten”.
Verkrijgbaar met handige dispenser

Wij leveren de stickers op rol optioneel in een handige label dispenser box. Om er zeker van te zijn dat je stickers op rol niet beschadigen, krijg je standaard een paar meters extra. Na het afrollen van de eerste meters, zijn de rest van de stickers klaar voor gebruik.
Geen stansmeskosten door lasersnijden

Voor de stickers op rol snijden we folies met een laser snijmachine. Deze machine heeft een hoge nauwkeurigheid en er zijn geen dure stansvormen nodig. Je bestelt in kleine oplages, tegen een aantrekkelijke prijs, zonder extra startkosten.
Stickers voor verschillende toepassingen

Afhankelijk van toepassing kun je kiezen voor verschillende materialen. Wanneer je een sticker zoekt met een permanente lijmlaag, kies dan voor witte, transparante of zilverfolie*, of één van de twee papiersoorten. Zoek je een sticker die meerdere keren geplakt kan worden? Kies dan voor Easy Dot-folie. Easy DOT-folie is een herpositioneerbare folie met een permanente lijmlaag met noppenstructuur. Door de luchtkanaaltjes breng je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan. Hierdoor is dit materiaal geschikt om te gebruiken op ramen, muren en deuren.
Let op:
Het kan voorkomen dat je sticker een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten

Extra:
Stickers op rol zijn gewikkeld op een koker met een doorsnede van 7,6 cm.
De minimale afname is 25 l/m. Let op dit geldt per beeld.
Eén beeld per rol.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stickers op rol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *