Gevelbanier

Langwerpig doek voor binnen en buiten
Categorie:

Beschrijving

Banieren zijn opvallende langwerpige doeken die van boven tot onder een boodschap of merk stijlvol uitdragen. Je kunt kiezen uit een binnenbanier of een gevelbanier, beide naar wens te personaliseren in lengte. Bovendien zijn onze banieren voorzien van een B1-certificaat, wat betekent dat ze veilig op elke locatie kunnen worden opgehangen.

Zowel binnen als buiten vormen banieren een blikvanger. Een enkelzijdige binnenbanier is ideaal voor winkels en showrooms, terwijl een gevelbanier de uitstraling van bedrijven buiten vergroot. Dankzij de montage op hoogte, de haakse positie en de dubbelzijdige print is de gevelbanier een echte eyecatcher voor elk pand.

Je hebt de keuze uit verschillende breedtes en doeksoorten. Binnenbanieren zijn beschikbaar in transparante Flag of niet-doorschijnende dekostof, in breedtes van 60, 80 en 100 cm, met een onbeperkte lengte. Gevelbanieren worden vervaardigd van banner 610 en zijn verkrijgbaar in breedtes van 60 of 80 cm, met een maximale hoogte van 2,5 m en 3 m.

Een uitstekende optie is Banner 610, een PVC-doeksoort van hoogwaardige kwaliteit met een matte afwerking en minimale structuur. De zwarte kern aan de binnenkant voorkomt doorschijnen van prints, waardoor het ideaal is voor dubbelzijdige prints.

Maak je keuze compleet met onze haakse baniersteun, vervaardigd van roestvrij staal met een 304 legering voor sterkte en kwaliteit. Door het doek op spanning te brengen met de schroeven aan beide zijden, zorgt de baniersteun voor een strakke presentatie van de banier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gevelbanier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *