Textielframe voor buiten

Strak en onzichtbaar spandoekframe
Categorie:

Beschrijving

Met onze prachtige outdoor textielframes kan jouw klant de aandacht trekken op een unieke manier. Dankzij het slimme ontwerp van het textielframe komt de boodschap opvallender, aantrekkelijker en effectiever naar voren, vooral omdat het frame zelf niet zichtbaar is. Onze outdoor textielframes zijn exclusief verkrijgbaar bij ons.

Deze frames bieden een strakke uitstraling en zijn eenvoudig te monteren. Met het klopprofiel met vast scharnierpunt kun je het doek gemakkelijk op spanning brengen, waardoor de boodschap echt van de muur springt! Het textielframe vormt een esthetisch alternatief voor traditionele buizenframes.

Zowel het frame als de bevestiging zijn slim weggewerkt voor een nette afwerking. We hebben het frame voorzien van dubbelzijdig tape om je te helpen bij het positioneren en monteren van het doek. Een rubberen hamer kan worden gebruikt voor het klopmechanisme, en het geheel kan worden afgewerkt met druknagels.

Bij het outdoor textielframe is ProPES Outdoor inbegrepen. Dit waterafstotende materiaal is een uitstekende aanvulling op het frame. ProPES Outdoor is niet alleen opvouwbaar en licht van gewicht, maar ook 100% recyclebaar. We hebben dit speciale polyester doek exclusief ontwikkeld op onze Alpha textielprinter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textielframe voor buiten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *